Search results for "bogelmalays streamcerita lucah adik angkatku"


Video Lucah Selingkuh Dengan Bini Kawan

Cat: Video Lucah | By: on 27th June 2021 | 1667 Views | No Comments

Video Lucah Selingkuh Dengan Istri Kawan - gambar lucah tgh main bertiga, sex melayu bogel naked, novel seks janda vs duda, era fasira telanjag memek, Cerita sex gairah bu rt, Gambar amoi sex, gambar budak melancap, ganbar bogel tudung biru, cerita berahi sedaran ngentot memek sempit ibu yang gersang, gambar puki wanita tua, Cerita lucah meliwat...

[Read More]

Video Lucah Sex Dengan Bini Kawan

Cat: Video Lucah | By: on 14th October 2021 | 950 Views | No Comments

Video Lucah Sex Dengan Bini Kawan – burit jiran,bidak melayu main sex botot,awek gersang,bontot besar,xvideo jiran kena liwat,janda bogel,Janda nelayu rakam main porn,jilatpantat jubur ibuku,kisah lucah budak sekolah dgn indon,kisah lucah Melayu liza,koleksi seks kakak ipar 2020,lubang burit bini luas,main janda,xxx isteri layan blue,Makcik...

[Read More]

Adikku Suamiku

Cat: Cerita Lucah | By: on 2nd January 2020 | 36554 Views | No Comments

Nama akak Salina. Akak kini sudah berumur 49 tahun dan mempunyai 5 orang anak. Suami akak bekerja sebagai pegawai pemasaran manakala akak tak bekerja. Dahulu akak merupakan seorang supervisor di kilang, namun setelah mendapat anak yang ke-3, akak telah berhenti kerja dan menjadi suri rumah sepenuh masa. Apa yang akak ingin ceritakan adalah keaiban...

[Read More]

cerita lucah bus stop

Cat: Cerita Lucah | By: on 12th February 2020 | 22518 Views | No Comments

Aku ni seorang pemalu. So tak de lah teman-teman perempuan ni, walaupun ketika di ipt dulu.So apa yang nak aku ceritakan ni adalah kisah aku naik bas mini.Mula kerja lepas graduate, tahulah mana ada duitkan untuk beli kenderaan sendiri. So bas minilah jawapannya. Pendekkan cerita ya, mungkin ramai yang tahu macamana hal bas mini kat kl yang sesak...

[Read More]

Cerita Lucah Awek Kebaya

Cat: Cerita Lucah | By: on 10th April 2020 | 11929 Views | No Comments

Kisah yang ingin aku ceritakan ini adalah kisah benar yang berlaku satu tahun dulu, masa aku kerja di Kuala Lumpur, sebaik sahaja menamatkana pengajian kat salah satu ipt di sana juga.. Aku ni seorang pemalu. So tak de lah teman-teman perempuan ni, walaupun ketika di ipt dulu.So apa yang nak aku ceritakan ni adalah kisah aku naik bas mini.Mula...

[Read More]

Adik Ipar Kak Cik

Cat: Cerita Lucah | By: on 28th January 2020 | 27029 Views | No Comments

Hari tu la kan adik ipar aku datang dari kampung, maklumlah cuti sekolah. Form 4 lagi budak ni. Dia kata nak jalan-jalan tengok KL. So bini aku kata ok lah, akupun tolong sambung kata, "cantiklah tu" tapi dalam hati je. So biasalah budak-budak kalau malam nengok TV mesti lepak kat sofa. Kebetulan bilik aku cuma berdindingkan sehelai tirai nipis....

[Read More]

cerita lucah adik angkatku

Cat: Cerita Lucah | By: on 30th December 2019 | 19233 Views | No Comments

Ini adalah cerita bagaimana bermulanya kehidupan aku sebagai seorang lelaki yang hobinya melakukan hubungan seks. Pada masa itu, aku mempunyai seorang adik angkat yang bernama Abby (masih kekal sampai sekarang). Personaliti dia yang sosial membuatkan dia menjadi sasaran yang sempurna untuk menjadi teman tidur aku di Sarawak. Muka dia ni biasa...

[Read More]

cerita lucah teteh besar adik iparku

Cat: Cerita Lucah | By: on 5th March 2020 | 28689 Views | No Comments

Ianya suatu hari yang aku tak akan lupakan sampai bila-bila. Ianya adalah hari Sabtu, suatu hari di bulan Mei. Aku sedang berada di rumah sedangkan isteri ku sedang bekerja dan anak ku berada di baby sitter. Ianya lebih kurang pukul 9.30 pagi dan aku sebagaimana biasa, bila tak bekerja akan berada di rumah dan menonton filem blue di video. Aku...

[Read More]

Work Partner

Cat: Cerita Lucah | By: on 18th January 2020 | 6700 Views | No Comments

Kejadian ni terjadi lebih kurang 2 tahun lepas. Waktu tu aku tengah tunggu result spm, so aku kerja kat hotel 4 star kat area kl. Aku kerja banquet, tapi part time je. So, bile ade function, baru aku masuk kerja. Jadi, aku banyak la masa untuk lepak-lepak. Nak dijadikan cerita, bukan aku sorang je keje part time kat situ. Ramai gak budak macam...

[Read More]

First Time main dengan Adik tiri

Cat: Cerita Lucah | By: on 1st March 2020 | 60039 Views | No Comments

Adik Tiriku SayangHello kepada semua pembaca.Cite ni berlaku semase aku berumur 15thn.Mase tu aku tinggal ngan bapak aku.Bapak aku ni kawin dua kalo korang nak tau.Aku tinggal ngan bapak aku sebab mak aku yang hantarkan.Mak aku ni dah boring ngan sikap aku kot.Tu pasal la(aku ni buas sangat)..Ok lah aku malas nak cite banyak.Citenyer bermula...

[Read More]

Adik lari dari rumah

Cat: Cerita Lucah | By: on 29th January 2020 | 8214 Views | No Comments

Adik lari dari rumah semalam, pak cik yang bawa adik lari kenal lewat facebook, mereka buat seks belakang rumah sampai pepek adik robek,,polis menyiasat kes ini dengan dakwaan sebagai kes rogol, sampai pagi ini, ank jalan mengangkang dan keluar darah dari memeknya, adik pecah vagina..

[Read More]

cerita lucah bogel bersama kak fazita

Cat: Cerita Lucah | By: on 29th April 2020 | 10262 Views | No Comments

Masih terkenang di dalam ingatan I bagaimana kali pertama mendapat pelajaran seks. Sewaktu itu aku baru sahaja berumur 14 tahun. I masih lagi bersekolah dalam tingkatan dua. Korang tau je lah time tu muka memang cute baby face. Jadi masa tu ramai lah pelajar-pelajar perempuan yang berminat nak ambil I ni jadi adik angkat dia. Salah seorang...

[Read More]