Search results for "cerita awek di perkosa batang besar"


Cerita Lucah Seks Bebas Dengan Izan

Cat: Cerita Lucah | By: on 21st July 2015 | 42714 Views | No Comments

Nama panggilan ku Wan dan kisah ini terjadi pada tahun 1995. Waktu itu aku baru saja 17 tahun dan sedang tunggu keputusan SPM. Jadi aku pun bekerja sebagai kerani disebuah syarikat swasta dekat dengan Jalan Pekeliling, KL. Oleh kerana merasakan yang aku ni dah dewasa, aku pun berpindah dari rumah ibubapa dan menyewa bilik bujang. Walhal rumah...

[Read More]

Pak salim

Cat: Cerita Lucah | By: on 17th April 2015 | 11911 Views | No Comments

Malu, sungguh malu. Ibu menangis tersedu-sedu bila mendengar peneranganku. Aku juga menangis mengenang nasib diriku. Aku terasa sungguh hina diriku ini. Ayah tempat kami menumpang kasih telah menodaiku, anaknya sendiri. Kejamnya ayah kerana sanggup menghancurkan masa depan anak perempuannya. Aku pada mulanya ingin merahsiakan perkara ini tapi...

[Read More]

Gila Batang

Cat: Gallery Bogel, Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 23rd August 2017 | 5627 Views | No Comments

Malay Bogel,Gambar Bogel,Cerita Lucah - Gila Batang - Wanita Cari Batang,Foto Amput awek Indonesia Young,Amoi Gosok Pantak KT WhatsApp,Cibai Sedap,Awek18sx,Sayangku Bogel,Sedapnya Burit,Makcik Telanjang Ini adalah kali pertama aku menceritakan pengalaman sex aku di web ini. Aku ni bukannya pandai sangat nak cerita, tapi aku buat sekadar yang...

[Read More]

Bayar Hutang

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th April 2015 | 18809 Views | No Comments

Setelah beres semua kerja di salah sebuah lading di Utara Johor, aku dan Raj pulang semula ke ibu pejabat. "Nanti kalau ada chance boleh tak cipap Ros terima kehadiran batang saya?" Raj bersuara semasa kereta yang dipandunya memasuki highway Tangkak ke K.L. "Ah Raj ni tak ada cerita lain ke asyik batang dan cipap saja. Tak kan tak puas, lima malam...

[Read More]

Sedapnya batang india

Cat: Cerita Lucah | By: on 17th April 2015 | 28369 Views | No Comments

Telah dua minggu Pak Mat terlantar di hospital akibat kemalangan. Dia dilanggar lori sampah ketika melintas jalan. Kedua-dua kakinya patah. Telah dua miggu jugalah Maria tidak merasa batang lelaki. Ada suaminya, Malik melawat beberapa hari lepas hanyalah untuk memberi duit belanja. Maria merasa sangat meridui batang batang Pak Mat yang power...

[Read More]

Pak Dukun Bapa Anakku

Cat: Cerita Lucah | By: on 16th April 2015 | 27492 Views | No Comments

Namaku Sri Mardiana, tapi teman-temanku di sekolah tempat aku mengajar memanggil Ana sahaja. Umurku 30 tahun, walaupun guru-guru di sekolahku mengatakan umurku tak melebihi 25 tahun. Memang aku sentiasa bersenam dan menjaga bentuk badanku agar sentiasa kelihatan ramping dan langsing.Suamiku seorang guru, mengajar di sekolah lain. Telah enam tahun...

[Read More]

Cikgu Kalsom

Cat: Cerita Lucah | By: on 28th April 2015 | 9303 Views | No Comments

Aku mendapat kerja sementara sebagai guru sandaran. Aku mengajar matematik di sebuah sekolah rendah. Di sekolah, aku meminati seorang guru yang mengajar subjek bahasa melayu. Kalsom namanya dan dia berumur dalam lingkungan 42 ketika itu. Suaminya promoter dan pemandu van rokok. Mempunyai 2 orang anak. Cikgu Kalsom memiliki wajah yang cantik,...

[Read More]

cerita lucah di ultahku

Cat: Cerita Lucah | By: on 24th April 2015 | 5830 Views | No Comments

Cerita seks ini menceritakan pengalaman malam ultahku. Menjadi anak pandai memang bukan kemauan ku, Semua yang aku dapatkan tidak luput dari sebuah usaha kerasku,dari kecil hingga sekarang orang tuaku sangat menjunjung tinggi nilai pendidikan.Dengan kita didik mustinya setiap orang punya wawasan luas,pandangan-pandangan positif agar menjadi bekal...

[Read More]

Tonton video lucah

Cat: Cerita Lucah | By: on 13th April 2015 | 8285 Views | No Comments

“Nor, masuk bilik saya sekejap.”Petang itu kira-kira pukul 6.00 petang waktu aku bersiap-siap untuk pulang Datuk Ong Tee Liat yang baru pulang dari menghadiri mesyuarat dengan pelanggannya mendekati mejaku dan mengarah agar aku masuk ke biliknya. Aku lihat muka Datuk Ong kemerehan dan langkahnya terkocoh-kocoh laju.Aku memikirkan sesuatu,...

[Read More]

rakan kerja yang hamil

Cat: Cerita Lucah | By: on 28th April 2015 | 60783 Views | No Comments

Kejadian ini berlaku empat tahun yang lalu. Ketika itu aku masih bekerja bersama dengannya sebelum aku ditukarkan ke tempat lain. Pah merupakan seorang isteri orang yang cantik lagi sedap dipandang dan disukai oleh pekerja yang lain. Aku merupakan seorang lelaki yang dipercayai oleh Pah dan merupakan tempatnya mengadu. Kami berdua bebas bercerita...

[Read More]

Koleksi Gambar Awek Melayu Comel 21

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 18th April 2015 | 11685 Views | No Comments

Click image to enlarge / Klik gambar untuk besarkanAwek melayu comel seksi freehair tetek besar buah dada bonjol t-shirt ketat nampak braAwek melayu comel seksi berkemban freehair tetek besar buah dada ranumAwek melayu artis Zarina Anjoulie buah dada besar tetek mantap tayang bra lurah tetek seluar dalam pendekAwek melayu comel seksi freehair...

[Read More]

Koleksi Gambar Awek Melayu Comel 22

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 27th April 2015 | 18789 Views | No Comments

Click image to enlarge / Klik gambar untuk besarkanVisit page :https://www.facebook.com/pages/Awek-Melayu-Comel-II/354314307983276https://www.facebook.com/MalayGirlPhotoshopAwek melayu comel cute tunduk tunjuk lurahAwek melayu comel seksi freehair ayu menawanAwek melayu comel senyum manis dalam keretaAwek melayu seksi tunjuk buah dada...

[Read More]