Search results for "cerita jolok puki sampai berdarah"


Cerita Lucah Seks Bebas Dengan Izan

Cat: Cerita Lucah | By: on 21st July 2015 | 43317 Views | No Comments

Nama panggilan ku Wan dan kisah ini terjadi pada tahun 1995. Waktu itu aku baru saja 17 tahun dan sedang tunggu keputusan SPM. Jadi aku pun bekerja sebagai kerani disebuah syarikat swasta dekat dengan Jalan Pekeliling, KL. Oleh kerana merasakan yang aku ni dah dewasa, aku pun berpindah dari rumah ibubapa dan menyewa bilik bujang. Walhal rumah...

[Read More]

Aku Obat Awet Muda Tante Erni

Cat: Cerita Lucah | By: on 10th April 2015 | 6160 Views | No Comments

Kejadian ini terjadi ketika Aku kelas 3 SMP, yah Aku perkirakan umur Aku waktu itu baru saja 14 tahun. Aku entah kenapa yah perkembangan sexnya begitu cepat sampai-sampai umur segitu ssudah mau ngerasain yang enak-enak. Yah itu semua karena temen nyokap kali yah, Soalnya temen nyokap Aku yang namanya tante Erni ( biasa Aku panggil dia begitu )...

[Read More]

cerita lucah di ultahku

Cat: Cerita Lucah | By: on 24th April 2015 | 5967 Views | No Comments

Cerita seks ini menceritakan pengalaman malam ultahku. Menjadi anak pandai memang bukan kemauan ku, Semua yang aku dapatkan tidak luput dari sebuah usaha kerasku,dari kecil hingga sekarang orang tuaku sangat menjunjung tinggi nilai pendidikan.Dengan kita didik mustinya setiap orang punya wawasan luas,pandangan-pandangan positif agar menjadi bekal...

[Read More]

Dokter wanita yang curang

Cat: Cerita Lucah | By: on 12th April 2015 | 15918 Views | No Comments

Dokter MirantiDalam sebuah seminar sehari di hall Hotel Hilton International di Jakarta, tampak seorang wanita paruh baya berwajah manis sedang membacakan sebuah makalah tentang peranan wanita modern dalam kehidupan rumah tangga keluarga bekerja. Dengan tenang ia membaca makalah itu sambil sesekali membuat lelucon yang tak ayal membuat para...

[Read More]

Gila Batang

Cat: Gallery Bogel, Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 23rd August 2017 | 5953 Views | No Comments

Malay Bogel,Gambar Bogel,Cerita Lucah - Gila Batang - Wanita Cari Batang,Foto Amput awek Indonesia Young,Amoi Gosok Pantak KT WhatsApp,Cibai Sedap,Awek18sx,Sayangku Bogel,Sedapnya Burit,Makcik Telanjang Ini adalah kali pertama aku menceritakan pengalaman sex aku di web ini. Aku ni bukannya pandai sangat nak cerita, tapi aku buat sekadar yang...

[Read More]

Cikgu suraya cikgu matematik

Cat: Cerita Lucah | By: on 17th April 2015 | 23517 Views | No Comments

Aku teringat akan kisah yang berlaku 10 tahun yang lalu, ketika aku masih lagi di alam persekolahan. Kisah yang bakal aku ceritakan ini mendatangkan kesan yang mendalam terhadap aku, terhadap kehidupanku.Semasa berada di tingkatan 5 di salah sebuah sekolah di Malaysia ini, aku terkenal dengan sifat seorang yang pemalu dan takut terhadap...

[Read More]

Aku dan adik awek

Cat: Cerita Lucah | By: on 19th April 2015 | 11774 Views | No Comments

Awek aku ni anak ke-2 dari 3 orang adik beradik..semuanya perempuan..yg sulung kakak ni aku panggil kak ita..yg ke-2 tu awek aku aaa (lin) dan yg ke-3 tu aku panggil ija...dia ni lah yg aku rogol tu.masa tu ija nie baru lepas spm..so..masa tu dia hanye duduk kat umah ja.. aku ni dengan family dia dah biasa sangat.maklum la dah setahun lebih...

[Read More]

Amoi Office

Cat: Cerita Lucah | By: on 26th April 2015 | 14752 Views | No Comments

amoi ni tinngi gak… selalu datang kerja pakai skirt pendek-pendek.. yang aku tahu dia ni dah ada boifren, biasa la.. kalau amoi cantik + seksi cam ni mesti la ada balak nak sapu… aku lak macam biasa, perangai aku ni suka menyakat staf-staf aku… kekadang tu selamba aje aku duduk satu kerusi ngan amoi ni.. sampai dia yang termalu….. aku buat...

[Read More]

Kisah Temuduga

Cat: Cerita Lucah | By: on 12th April 2015 | 12644 Views | No Comments

Jawatan Kosong :Setiausaha Peribadi EksekutifUntuk wanita muda sahajaGaji: RM3,500 (tidak termasuk bonus+komisyen)Kelayakan:-Berusia 18 tahun dan tidak lebih 25 tahun semasa memohon.-Masih bujang dan tidak terikat dengan sebarang perhubungan.-Mempunyai penampilan dan susuk badan yang menarik.-Sanggup dan berani berdikari.-Bekerja secara...

[Read More]

Niza sangap

Cat: Cerita Lucah | By: on 17th April 2015 | 13823 Views | No Comments

(klik sini untuk video)Niza terasa keinginan seks nya petang tu sungguh kuat, setelah 1 minggu tak merasa batang suaminya, Ali yang sedang bekerja di pelantar minyak di luar pantai. Baju tidur Niza terselak di bahagian bawah menampakkan belahan pukinya yang kemerahan dengan bulu yang dicukur licin, manakala dadanya yang bulat tersembul dengan...

[Read More]

Anak Mami

Cat: Cerita Lucah | By: on 10th April 2015 | 7691 Views | No Comments

Aku memang selalu dah 'make love' ..... ngan bohsia aku tak main la... biasanya ngan awek orang, bini orang and ada gak ngan mak janda....tapi kali ni nak share satu cite ni... best tak best belakang kira la... berlaku pada new year baru ni.. bulan pose tu bib.....Aku kenal awek ni dah setahun lebih... since 1997 lagi.. ada gak aku keluar ngan...

[Read More]

Cerita Lucah Awek Kebaya

Cat: Cerita Lucah | By: on 30th July 2015 | 9393 Views | No Comments

Kisah yang ingin aku ceritakan ini adalah kisah benar yang berlaku satu tahun dulu, masa aku kerja di Kuala Lumpur, sebaik sahaja menamatkana pengajian kat salah satu ipt di sana juga.. Aku ni seorang pemalu. So tak de lah teman-teman perempuan ni, walaupun ketika di ipt dulu.So apa yang nak aku ceritakan ni adalah kisah aku naik bas mini.Mula...

[Read More]