Search results for "cerita lucah menikmati lubang jubur mak saudaraku"


Video Lucah Selingkuh Dengan Bini Kawan

Cat: Video Lucah | By: on 27th June 2021 | 1668 Views | No Comments

Video Lucah Selingkuh Dengan Istri Kawan - gambar lucah tgh main bertiga, sex melayu bogel naked, novel seks janda vs duda, era fasira telanjag memek, Cerita sex gairah bu rt, Gambar amoi sex, gambar budak melancap, ganbar bogel tudung biru, cerita berahi sedaran ngentot memek sempit ibu yang gersang, gambar puki wanita tua, Cerita lucah meliwat...

[Read More]

Video Lucah Sex Dengan Bini Kawan

Cat: Video Lucah | By: on 14th October 2021 | 950 Views | No Comments

Video Lucah Sex Dengan Bini Kawan – burit jiran,bidak melayu main sex botot,awek gersang,bontot besar,xvideo jiran kena liwat,janda bogel,Janda nelayu rakam main porn,jilatpantat jubur ibuku,kisah lucah budak sekolah dgn indon,kisah lucah Melayu liza,koleksi seks kakak ipar 2020,lubang burit bini luas,main janda,xxx isteri layan blue,Makcik...

[Read More]

Cerita Lucah Seks Bebas Dengan Izan

Cat: Cerita Lucah | By: on 2nd April 2020 | 57285 Views | No Comments

Nama panggilan ku Wan dan kisah ini terjadi pada tahun 1995. Waktu itu aku baru saja 17 tahun dan sedang tunggu keputusan SPM. Jadi aku pun bekerja sebagai kerani disebuah syarikat swasta dekat dengan Jalan Pekeliling, KL. Oleh kerana merasakan yang aku ni dah dewasa, aku pun berpindah dari rumah ibubapa dan menyewa bilik bujang. Walhal rumah...

[Read More]

Dosa-dosaku

Cat: Cerita Lucah | By: on 2nd January 2020 | 24104 Views | No Comments

Dosa-dosa ku...Hidup dalam dunia ni, sapertimana orang tua kata ada asam garamnya. Setiap insan pasti, mengalami MASAM atau MASIN. Mungkin masin yang dimaksudkan itu adalah PAHALA dan masam tu DOSA. Walaubagaimanapun keduadua PERASA itu selalunya menjadi bahan penting MASAKAN seharian. Jadi, terpulanglah kepada induvidu membuat pilihan untuk...

[Read More]

Cerita Lucah Cerita Ibu Tunggal

Cat: Cerita Lucah | By: on 21st April 2020 | 51100 Views | No Comments

Sebagai seorang ibu tunggal, aku selalu kesepian sendirian. Namun syaitan selalu berbisik untuk ku melakukan perzinaan dengan lelaki-lelaki yang ku sukai tetapi aku malu untuk memulakan. Lebih-lebih lagi kebanyakan dari mereka semua adalah suami orang. Jadinya, aku hanya memendam perasaan ku sendiri. Anak ku semua dah besar-besar. Semuanya tiga...

[Read More]

cerita lucah rintihan mak janda

Cat: Cerita Lucah | By: on 31st January 2020 | 22479 Views | No Comments

Membesar dalam keluarga yang mewah memang saat yang mengembirakan, apa sahaja yang diimpikan pasti menjadi kenyataan. Wang ringgit mengalir seperti air di teresan. Barang-barang yang berharga dari luar dan dalam negeri menjadi mainan di badanku, dari segi pakaian, kasut dan sebagainya sudah tidak daya untuk aku senaraikan namanya. Namun hanya...

[Read More]

Cikgu Manis

Cat: Cerita Lucah | By: on 24th April 2020 | 11386 Views | No Comments

Cikgu ManisSebagai permulaan babak pertama ini elok juga kalau kita berkenalan sedikit sebanyak dengan watak utama (akulah tu). Aku seorang lelaki tulen, penuh kelembutan, agak kacak (bukan aku cakap tapi makwe-makwe aku yang cakap), tinggi, ahli sukan dan orang penting di organisasi tempat aku bertugas. Tidak lupa nak beritahu dah kahwin, anak...

[Read More]

Cerita Lucah Akibat Naik Pangkat

Cat: Cerita Lucah | By: on 28th May 2020 | 12367 Views | No Comments

Aku telah dinaikkan pangkat dalam bulan Oktober tahun lepas. Dan aku sepatutnya layak mendapat seorang secretary. Tapi sebab aku pun jarang ada ofis jadi majikan aku suruh guna orang dalam dulu lah buat sementara. Maka aku pun terus mencadangkan seorang makcik ni jadi secretary aku. Makcik ni sebenarnya dah lama aku peratikan. Body dia ni memang...

[Read More]

cerita lucah di ultahku

Cat: Cerita Lucah | By: on 20th March 2020 | 8373 Views | No Comments

Cerita seks ini menceritakan pengalaman malam ultahku. Menjadi anak pandai memang bukan kemauan ku, Semua yang aku dapatkan tidak luput dari sebuah usaha kerasku,dari kecil hingga sekarang orang tuaku sangat menjunjung tinggi nilai pendidikan.Dengan kita didik mustinya setiap orang punya wawasan luas,pandangan-pandangan positif agar menjadi bekal...

[Read More]

Pak Ngah, Syafiq Dan Sara Part 3

Cat: Cerita Lucah | By: on 21st June 2020 | 8639 Views | No Comments

Shafiq duduk termenung menghadap padang bola itu. Kini Murni semakin kerap berkunjung ke rumahnya. Dan dia juga sering ponteng ko-kurikulum. Bukan untuk belajar subjek sains mahupun matematik, tapi belajar subjek ERT (Ekonomi Rumah Tangga) walaupun tak mengikut sylibus yang ditetapkan. “Jauh termenung, skema?” tegur Iskandar. Iskandar adalah...

[Read More]

Aku dan ayah

Cat: Cerita Lucah | By: on 25th March 2020 | 65160 Views | No Comments

Namaku Mariani, aku adalah seorang surirumah yang berumur 31 tahun, sudah 8 tahun aku aku berkahwin dengan Roslan. Hasil dari perkahwinan, aku mempunyai 3 orang anak dan anak-anakku semuanya sudah bersekolah. Suatu malam rumahku dikunjungi oleh ayahku yang tinggal tidak jauh dari rumahku. Dia meminta untuk bermalam di rumahku semalam dua kerana...

[Read More]

Cikgu suraya cikgu matematik

Cat: Cerita Lucah | By: on 18th February 2020 | 30607 Views | No Comments

Aku teringat akan kisah yang berlaku 10 tahun yang lalu, ketika aku masih lagi di alam persekolahan. Kisah yang bakal aku ceritakan ini mendatangkan kesan yang mendalam terhadap aku, terhadap kehidupanku.Semasa berada di tingkatan 5 di salah sebuah sekolah di Malaysia ini, aku terkenal dengan sifat seorang yang pemalu dan takut terhadap...

[Read More]