Search results for "gambar cipap ustazah"


Sayang Ustazah Sayang

Cat: Cerita Lucah | By: on 15th April 2015 | 16067 Views | No Comments

Pada suatu hari ustazah norzalina dan cikgu ali dikunjungi pak dollah. Pak dollah yang berumur 63 tahun adalah ayah mentua kepada ustazah norzalina. Suami isteri ini sangat gembira dengan kedatangan pak dollah. Pak dollah telah bercerai dengan isterinya 6 tahun yang lalu. Cikgu ali dan ustazah norzalina mengajar disebuah sekolah yang berhampiran...

[Read More]

Aku dan adik awek

Cat: Cerita Lucah | By: on 19th April 2015 | 11565 Views | No Comments

Awek aku ni anak ke-2 dari 3 orang adik beradik..semuanya perempuan..yg sulung kakak ni aku panggil kak ita..yg ke-2 tu awek aku aaa (lin) dan yg ke-3 tu aku panggil ija...dia ni lah yg aku rogol tu.masa tu ija nie baru lepas spm..so..masa tu dia hanye duduk kat umah ja.. aku ni dengan family dia dah biasa sangat.maklum la dah setahun lebih...

[Read More]

Bayar Hutang

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th April 2015 | 18809 Views | No Comments

Setelah beres semua kerja di salah sebuah lading di Utara Johor, aku dan Raj pulang semula ke ibu pejabat. "Nanti kalau ada chance boleh tak cipap Ros terima kehadiran batang saya?" Raj bersuara semasa kereta yang dipandunya memasuki highway Tangkak ke K.L. "Ah Raj ni tak ada cerita lain ke asyik batang dan cipap saja. Tak kan tak puas, lima malam...

[Read More]

Hisap cipap sampai kempes

Cat: Cerita Lucah | By: on 22nd April 2015 | 9751 Views | No Comments

cipap,main cipap,cipap basah,cipap ustazah,cipap kakak,cipap sedap,cipap tembam,jolok cipap,cipap berair,korek cipap,cipap ketat,lubang cipap,hisap cipap,jilat cipap,cipap awek,cipap cikgu,cipap anak,cerita cipap,gambar cipap,myfirsttime adik,main dengan ustazah,amoi cina,main dengan cikgu,main konek,main burit,burit ustazah,hisap konek,kongkek...

[Read More]

Gila Batang

Cat: Gallery Bogel, Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 23rd August 2017 | 5627 Views | No Comments

Malay Bogel,Gambar Bogel,Cerita Lucah - Gila Batang - Wanita Cari Batang,Foto Amput awek Indonesia Young,Amoi Gosok Pantak KT WhatsApp,Cibai Sedap,Awek18sx,Sayangku Bogel,Sedapnya Burit,Makcik Telanjang Ini adalah kali pertama aku menceritakan pengalaman sex aku di web ini. Aku ni bukannya pandai sangat nak cerita, tapi aku buat sekadar yang...

[Read More]

Cerita Lucah Seks Bebas Dengan Izan

Cat: Cerita Lucah | By: on 21st July 2015 | 42714 Views | No Comments

Nama panggilan ku Wan dan kisah ini terjadi pada tahun 1995. Waktu itu aku baru saja 17 tahun dan sedang tunggu keputusan SPM. Jadi aku pun bekerja sebagai kerani disebuah syarikat swasta dekat dengan Jalan Pekeliling, KL. Oleh kerana merasakan yang aku ni dah dewasa, aku pun berpindah dari rumah ibubapa dan menyewa bilik bujang. Walhal rumah...

[Read More]

Cerita Lucah Cerita Ibu Tunggal

Cat: Cerita Lucah | By: on 15th August 2015 | 43079 Views | No Comments

Sebagai seorang ibu tunggal, aku selalu kesepian sendirian. Namun syaitan selalu berbisik untuk ku melakukan perzinaan dengan lelaki-lelaki yang ku sukai tetapi aku malu untuk memulakan. Lebih-lebih lagi kebanyakan dari mereka semua adalah suami orang. Jadinya, aku hanya memendam perasaan ku sendiri. Anak ku semua dah besar-besar. Semuanya tiga...

[Read More]

Adikku Suamiku

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th April 2015 | 14055 Views | No Comments

Nama akak Salina. Akak kini sudah berumur 49 tahun dan mempunyai 5 orang anak. Suami akak bekerja sebagai pegawai pemasaran manakala akak tak bekerja. Dahulu akak merupakan seorang supervisor di kilang, namun setelah mendapat anak yang ke-3, akak telah berhenti kerja dan menjadi suri rumah sepenuh masa. Apa yang akak ingin ceritakan adalah keaiban...

[Read More]

Aku dan Daddy

Cat: Cerita Lucah | By: on 15th April 2015 | 40064 Views | No Comments

Just call me Tasha, Kisahnya bermula pada satu petang pada tanggal 16 January 1996 . Masa tu I baru 15th. Masa tu I cuma tinggal berdua di rumah dengan daddy I , namanye Rosli . Mother I, Diana kat oversea for her buss. schedule. Macam biasa petang-petang I dan daddy biasanya enjoy swimming kat pool dalam rumah . That day pun macam tu, I dan...

[Read More]

Aku dan pak su

Cat: Cerita Lucah | By: on 12th August 2015 | 5859 Views | No Comments

Peristiwa itu masih meghantui diriku..Aku confuse dan tak tahu kepada siapa aku harus mengadu.Sejak peristiwa itu aku sering tak dapat tidur dan sakit kepala memikirkan nya..Ianya berlaku semasa curi sekolah yang lalu. Aku pergi kerumah PakSu ku diKuantan untuk berjumpa sepupuku Atie.Aku dan Atie adalah sebaya memang kawan baik sejak kecil.Setelah...

[Read More]

rakan kerja yang hamil

Cat: Cerita Lucah | By: on 28th April 2015 | 60783 Views | No Comments

Kejadian ini berlaku empat tahun yang lalu. Ketika itu aku masih bekerja bersama dengannya sebelum aku ditukarkan ke tempat lain. Pah merupakan seorang isteri orang yang cantik lagi sedap dipandang dan disukai oleh pekerja yang lain. Aku merupakan seorang lelaki yang dipercayai oleh Pah dan merupakan tempatnya mengadu. Kami berdua bebas bercerita...

[Read More]

Kempen Pelajar Sekolah Berbaju Kurung dan koleksi gambar (18 Gambar)

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 9th April 2015 | 19249 Views | No Comments

Kecoh kini pelajar sekolah perempuan yang dihalau balik kerana memakai baju kurung. Maka ada pihak yang meminta semua pelajar wanita yang telah membeli baju kurung untuk memakainya demi menunjukkan solidariti dan sokongan moral.Kami juga ingin menunjukkan sokongan kami dengan berkongsi keistimewaan baju kurung, sesiapa yang memakainya akan...

[Read More]