Search results for "kisah lucah rela paksa"


Video Lucah Selingkuh Dengan Bini Kawan

Cat: Video Lucah | By: on 27th June 2021 | 3630 Views | No Comments

Video Lucah Selingkuh Dengan Istri Kawan - gambar lucah tgh main bertiga, sex melayu bogel naked, novel seks janda vs duda, era fasira telanjag memek, Cerita sex gairah bu rt, Gambar amoi sex, gambar budak melancap, ganbar bogel tudung biru, cerita berahi sedaran ngentot memek sempit ibu yang gersang, gambar puki wanita tua, Cerita lucah meliwat...

[Read More]

Video Lucah Sex Dengan Bini Kawan

Cat: Video Lucah | By: on 14th October 2021 | 3841 Views | No Comments

Video Lucah Sex Dengan Bini Kawan – burit jiran,bidak melayu main sex botot,awek gersang,bontot besar,xvideo jiran kena liwat,janda bogel,Janda nelayu rakam main porn,jilatpantat jubur ibuku,kisah lucah budak sekolah dgn indon,kisah lucah Melayu liza,koleksi seks kakak ipar 2020,lubang burit bini luas,main janda,xxx isteri layan blue,Makcik...

[Read More]

Cerita Lucah Seks Bebas Dengan Izan

Cat: Cerita Lucah | By: on 2nd April 2020 | 58108 Views | No Comments

Nama panggilan ku Wan dan kisah ini terjadi pada tahun 1995. Waktu itu aku baru saja 17 tahun dan sedang tunggu keputusan SPM. Jadi aku pun bekerja sebagai kerani disebuah syarikat swasta dekat dengan Jalan Pekeliling, KL. Oleh kerana merasakan yang aku ni dah dewasa, aku pun berpindah dari rumah ibubapa dan menyewa bilik bujang. Walhal rumah...

[Read More]

kisah lucah merogol murid

Cat: Cerita Lucah | By: on 25th January 2020 | 36429 Views | No Comments

Cerita yang akan aku bawakan pada kali ini adalah pengalaman yang baru sahaja terjadi seminggu lalu. Sebelum ini, aku mengatakan bahawa diriku masih teruna, tapi seminggu lepas, akhirnya aku menikmati vagina sebenar pereempuan. Aku sebenarnya telah melakukan suatu dosa besar, iaitu merogol anak dara orang yang baru berumur 14 tahun. Bagi yang...

[Read More]

kisah lucah melancap

Cat: Cerita Lucah | By: on 10th January 2020 | 37851 Views | No Comments

Hari itu hari Ahad, rutin hidup aku adalah Isnin dan Rabu melayan Lin dan Farah semasa kelas tusyen, Sabtu melayan pensyarah aku di biliknya dan hari Ahad adalah hari untuk diri aku sendiri! Setiap Ahad, aku akan merayau rayau di pasaraya sekitar Johor untuk "mencuci mata" dengan memerhatikan wanita wanita seksi yang berjalan dengan pelbagai jenis...

[Read More]

Kisah Temuduga

Cat: Cerita Lucah | By: on 8th January 2020 | 31374 Views | No Comments

Jawatan Kosong :Setiausaha Peribadi EksekutifUntuk wanita muda sahajaGaji: RM3,500 (tidak termasuk bonus+komisyen)Kelayakan:-Berusia 18 tahun dan tidak lebih 25 tahun semasa memohon.-Masih bujang dan tidak terikat dengan sebarang perhubungan.-Mempunyai penampilan dan susuk badan yang menarik.-Sanggup dan berani berdikari.-Bekerja secara...

[Read More]

Cerita Lucah Akibat Naik Pangkat

Cat: Cerita Lucah | By: on 28th May 2020 | 13094 Views | No Comments

Aku telah dinaikkan pangkat dalam bulan Oktober tahun lepas. Dan aku sepatutnya layak mendapat seorang secretary. Tapi sebab aku pun jarang ada ofis jadi majikan aku suruh guna orang dalam dulu lah buat sementara. Maka aku pun terus mencadangkan seorang makcik ni jadi secretary aku. Makcik ni sebenarnya dah lama aku peratikan. Body dia ni memang...

[Read More]

Gambar Bogel Awek Berbaju Kurung

Cat: Gambar Bogel | By: on 14th May 2022 | 6758 Views | No Comments

Melayu Bogel,Gambar Lucah,Tudung Bogel,Cerita Lucah,Video Lucahmelayu bogel, zonebogel, awek bogel,Malay Bogel,Gambar Bogel,Cerita Lucah,melayu porn,seks melayu memek melayu, Kisah 18sx keluarga, gambar makcik buntot tonggek, cerita lucah janda gersang, Stream ngentot stw, kisah sex kanak kanak, Siti nordiana terlanjang, mak su berbogel...

[Read More]

Tudung Bogel Melayu Tunjuk Kopek Nak Kena Kenyot

Cat: Gambar Bogel | By: on 10th May 2022 | 5395 Views | No Comments

Melayu Bogel,Gambar Lucah,Tudung Bogel,Cerita Lucah,Video Lucahmelayu bogel, zonebogel, awek bogel,Malay Bogel,Gambar Bogel,Cerita Lucah,melayu porn,seks melayu memek melayu, Kisah 18sx keluarga, gambar makcik buntot tonggek, cerita lucah janda gersang, Stream ngentot stw, kisah sex kanak kanak, Siti nordiana terlanjang, mak su berbogel...

[Read More]

Foto bogel ABG Barat Cukur Bulu Vagina

Cat: Gallery Bogel, Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 16th January 2018 | 16860 Views | No Comments

Malay Bogel,Gambar Bogel,Cerita Lucah - Foto bogel ABG Barat Cukur Bulu Vagina - Wanita Cari Batang,Foto Amput awek Indonesia Young,Amoi Gosok Pantak KT WhatsApp,Cibai Sedap,Awek18sx,Sayangku Bogel,Sedapnya Burit,Makcik Telanjang Foto bogel ABG Barat Cukur Bulu VaginaSilahkan kunjungi website kami di www.keranjanglucah.com bagi kalian...

[Read More]

Cerita Lucah Awek Kebaya

Cat: Cerita Lucah | By: on 10th April 2020 | 12204 Views | No Comments

Kisah yang ingin aku ceritakan ini adalah kisah benar yang berlaku satu tahun dulu, masa aku kerja di Kuala Lumpur, sebaik sahaja menamatkana pengajian kat salah satu ipt di sana juga.. Aku ni seorang pemalu. So tak de lah teman-teman perempuan ni, walaupun ketika di ipt dulu.So apa yang nak aku ceritakan ni adalah kisah aku naik bas mini.Mula...

[Read More]

Cerita Lucah Pancut Dalam Cik Wan

Cat: Cerita Lucah | By: on 15th June 2020 | 14629 Views | No Comments

Cik Wan adalah salah satu cerita menarik ingin aku kongsikan. Cik Wan adalah wanita yang cantik dan comel. Kulitnya putih gebu. Tubuhnya sangat cantik dan senyumannya menawan kalbu. Cerita ni berlaku semasa aku masih kerja di Bank Bandar. Mulanya aku biasa saja dengan Cik Wan, walaupun nafsuku mencanak2 bila terpandang wajah dan tubuhnya. Namun...

[Read More]