Search results for "pepek berair masa tidor"


Dosa-dosaku

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th April 2015 | 8961 Views | No Comments

Dosa-dosa ku...Hidup dalam dunia ni, sapertimana orang tua kata ada asam garamnya. Setiap insan pasti, mengalami MASAM atau MASIN. Mungkin masin yang dimaksudkan itu adalah PAHALA dan masam tu DOSA. Walaubagaimanapun keduadua PERASA itu selalunya menjadi bahan penting MASAKAN seharian. Jadi, terpulanglah kepada induvidu membuat pilihan untuk...

[Read More]

Cerita Lucah Seks Bebas Dengan Izan

Cat: Cerita Lucah | By: on 21st July 2015 | 43339 Views | No Comments

Nama panggilan ku Wan dan kisah ini terjadi pada tahun 1995. Waktu itu aku baru saja 17 tahun dan sedang tunggu keputusan SPM. Jadi aku pun bekerja sebagai kerani disebuah syarikat swasta dekat dengan Jalan Pekeliling, KL. Oleh kerana merasakan yang aku ni dah dewasa, aku pun berpindah dari rumah ibubapa dan menyewa bilik bujang. Walhal rumah...

[Read More]

Aku dan adik awek

Cat: Cerita Lucah | By: on 19th April 2015 | 11781 Views | No Comments

Awek aku ni anak ke-2 dari 3 orang adik beradik..semuanya perempuan..yg sulung kakak ni aku panggil kak ita..yg ke-2 tu awek aku aaa (lin) dan yg ke-3 tu aku panggil ija...dia ni lah yg aku rogol tu.masa tu ija nie baru lepas spm..so..masa tu dia hanye duduk kat umah ja.. aku ni dengan family dia dah biasa sangat.maklum la dah setahun lebih...

[Read More]

cikgu alinda

Cat: Cerita Lucah | By: on 9th April 2015 | 19096 Views | No Comments

Ini adalah pengalaman seks ku dengan cikgu sendiri. Nama cikgu tu, Cikgu Alinda (bukan sepenuhnya nama sebenar dia). Cikgu Alinda ialah seorang isteri yang dah beranak tiga. Suami dia bisnes. Umur dia Cikgu Alinda dalam lingkungan 25 tahun. Anak dia kecil lagi.Aku dah lama target nak buat seks dengan cikgu ni. Cuma masa dan keadaan saja belum...

[Read More]

Cikgu suraya cikgu matematik

Cat: Cerita Lucah | By: on 17th April 2015 | 23543 Views | No Comments

Aku teringat akan kisah yang berlaku 10 tahun yang lalu, ketika aku masih lagi di alam persekolahan. Kisah yang bakal aku ceritakan ini mendatangkan kesan yang mendalam terhadap aku, terhadap kehidupanku.Semasa berada di tingkatan 5 di salah sebuah sekolah di Malaysia ini, aku terkenal dengan sifat seorang yang pemalu dan takut terhadap...

[Read More]

Adik Ipar Kak Cik

Cat: Cerita Lucah | By: on 14th April 2015 | 14602 Views | No Comments

Hari tu la kan adik ipar aku datang dari kampung, maklumlah cuti sekolah. Form 4 lagi budak ni. Dia kata nak jalan-jalan tengok KL. So bini aku kata ok lah, akupun tolong sambung kata, "cantiklah tu" tapi dalam hati je. So biasalah budak-budak kalau malam nengok TV mesti lepak kat sofa. Kebetulan bilik aku cuma berdindingkan sehelai tirai nipis....

[Read More]

Aku Asmah

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th April 2015 | 16167 Views | No Comments

Aku saperti perempuan lain, tapi aku tak tahu kenapa aku GEMAR SEX ! Maksud aku, setiap masa aku selalu dibayangi SEX. Bila aku keseorangan fikiran aku selalu melayang dan memikirkan KEGILAAN SEX. Puas sudah aku cuba melupakan segala itu, namun gambaran sex selalu tergambar dilayar fikiranku.Aku selalu terbayangkan segala macam bentuk Sex,...

[Read More]

Gila Batang

Cat: Gallery Bogel, Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 23rd August 2017 | 5971 Views | No Comments

Malay Bogel,Gambar Bogel,Cerita Lucah - Gila Batang - Wanita Cari Batang,Foto Amput awek Indonesia Young,Amoi Gosok Pantak KT WhatsApp,Cibai Sedap,Awek18sx,Sayangku Bogel,Sedapnya Burit,Makcik Telanjang Ini adalah kali pertama aku menceritakan pengalaman sex aku di web ini. Aku ni bukannya pandai sangat nak cerita, tapi aku buat sekadar yang...

[Read More]

Projek Haram Di Dusun Durian

Cat: Cerita Lucah | By: on 15th April 2015 | 8572 Views | No Comments

Ceritanya begini..... sesudah baru tamat mengambil peperiksaan SPM aku pun mulalah carik kerja kat kilang. Dapatlah aku kerja sebagai operator. Kena pulak aku dtempatkan kat Assembly, pergh... ramai awek.... Masa tu rapatlah ngan sorang awek nama Zarina. Hari hari la aku dok melakukan pengusyaran.. Cute giler cakap lu hehe... kulit putih, body pun...

[Read More]

cerita lucah di rumah sewa

Cat: Cerita Lucah | By: on 13th April 2015 | 8467 Views | No Comments

Dulu mak aku bagi sewa rumah aku kat budak-budak perempuan kerja kilang.masa tu aku sekolah lagi jadi tak ada apa-apa la.diorang ni semua tu daripada aku,ada la dalam 1-3 tahun.aku sebab kuat study jadi aku tak fikir sangat tentang benda-benda tak elok walaupun aku ni kuat melancap. diorang ni memang seksi-seksi belaka.pakai baju tu kadang-kadang...

[Read More]

Bini Memberku

Cat: Cerita Lucah | By: on 14th April 2015 | 18266 Views | No Comments

Ini adalah kisah diri aku. Sebagaimana kebanyakan lelaki lain, aku mempunyai nafsu terhadap perempuan. Yalah,lelaki mana yang tidak, kecuali yang gay sahaja. Tetapi nafsu aku ini bukannya pada anak dara sunti, tetapi pada perempuan yang telah berkahwin pada isteri orang lain. Nak tahu kenapa? Aku pun tak tahu. Mungkin sebab thrill untuk memikat...

[Read More]

Yuran Tuisyen Ayu

Cat: Cerita Lucah | By: on 12th April 2015 | 6132 Views | No Comments

Hai kawan-kawan. Sebelum saya menceritakan pengalaman seks saya, izinkan saya perkenalkan diri saya. Saya seorang guru sekolah rendah yang mengajar Bahasa Inggeris di salah sebuah sekolah di Temerloh, Pahang. Sekolah ini adalah sekolah luar bandar (sekolah kampung) dan rata-ratanya pencapaian pelajar dalam Bahasa Inggeris adalah teruk. Boleh...

[Read More]