Search results for "www foto cipap ramlah ram com"


Bayar Hutang

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th April 2015 | 19561 Views | No Comments

Setelah beres semua kerja di salah sebuah lading di Utara Johor, aku dan Raj pulang semula ke ibu pejabat. "Nanti kalau ada chance boleh tak cipap Ros terima kehadiran batang saya?" Raj bersuara semasa kereta yang dipandunya memasuki highway Tangkak ke K.L. "Ah Raj ni tak ada cerita lain ke asyik batang dan cipap saja. Tak kan tak puas, lima malam...

[Read More]

Aku dan Daddy

Cat: Cerita Lucah | By: on 15th April 2015 | 40397 Views | No Comments

Just call me Tasha, Kisahnya bermula pada satu petang pada tanggal 16 January 1996 . Masa tu I baru 15th. Masa tu I cuma tinggal berdua di rumah dengan daddy I , namanye Rosli . Mother I, Diana kat oversea for her buss. schedule. Macam biasa petang-petang I dan daddy biasanya enjoy swimming kat pool dalam rumah . That day pun macam tu, I dan...

[Read More]

Foto Telanjang Kirana Larasati Beredar di Dunia Maya

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 13th April 2015 | 9773 Views | No Comments

Belum reda mengenai cerita panas Foto Hot Mey Chan, kembali terdengar kabar bahwa beredar foto bogel Kirana Larasati. Bahkan foto bogel ini sudah beredar luas di internet dan mudah didapatkan. Ada 2 macam pose Kirana dalam foto bugil tersebut. Foto yang pertama memperlihatkan dia difoto dalam keadaan telentang disebuah tempat tidur hanya dengan ...

[Read More]

Foto Telanjang Kirana Larasati Beredar di Dunia Maya

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 15th February 2012 | 3805 Views | No Comments

Belum reda mengenai cerita panas Foto Hot Mey Chan, kembali terdengar kabar bahwa beredar foto bogel Kirana Larasati. Bahkan foto bogel ini sudah beredar luas di internet dan mudah didapatkan. Ada 2 macam pose Kirana dalam foto bugil tersebut. Foto yang pertama memperlihatkan dia difoto dalam keadaan telentang disebuah tempat tidur hanya dengan ...

[Read More]

Adikku Suamiku

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th April 2015 | 14721 Views | No Comments

Nama akak Salina. Akak kini sudah berumur 49 tahun dan mempunyai 5 orang anak. Suami akak bekerja sebagai pegawai pemasaran manakala akak tak bekerja. Dahulu akak merupakan seorang supervisor di kilang, namun setelah mendapat anak yang ke-3, akak telah berhenti kerja dan menjadi suri rumah sepenuh masa. Apa yang akak ingin ceritakan adalah keaiban...

[Read More]

Anak Dara Tua 2

Cat: Cerita Lucah | By: on 12th April 2015 | 6880 Views | No Comments

Perhubungan Aisya(aku) dengan Abang N berjalan dengan baik semenjak diperkenalkan. Malah kemesraan berputik namun tiada komitmen yang dinyatakan secara berterang-terangan. Aisya ada hati tapi soal-soal perkahwinan tidak pernah disentuh dalam persahabatan ini.Lunch, dinner and tea adalah kebiasaan. Aku happy dan comforta-ble dengan Abang N....

[Read More]

"FOTO TERLANJANG SAYA ITU PRODUK SENI"

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 18th January 2012 | 2435 Views | No Comments

JAKARTA - Nikita Mirzani, aktris hot yang wajahnya sering nongol di acara talk show 'Kakek Kakek Narsis' (KKN) di Trans TV menilai foto telanjangnya yang beredar di internet bukanlah produk pornografi. Menurutnya, foto itu mengandung unsur seni."Bagi insan seni seperti saya dan fotografer, atau orang yang memang bergelut di dunia seni, ini...

[Read More]

Bikini Populer : Sano Hinako Koleksi Foto Hot Terlengkap | RedLava.Com

Cat: Gallery Bogel | By: on 15th April 2015 | 4879 Views | No Comments

MyWapBlazz ID © All...

[Read More]

HOT MAMA! FOTO BOGEL KUMPULAN I-POP CHERRY BELLE YANG CUTE TERSEBAR DI INTERNET??

Cat: Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 28th November 2012 | 3006 Views | No Comments

 siapa la punya kerja ni. Beredar secara meluas di internet foto super-imposed bogel kumpulan pop dari Indonesia, Cherry Belle membuatkan pihak management kumpulan itu menjadi kelam-kabut. Pengurus kumpulan Cherry Belle, Victor menerima lebih dari 20 panggilan telefon dari media untuk mengesahkan foto tersebut. "Foto itu adalah hasil...

[Read More]

Projek Haram Di Dusun Durian

Cat: Cerita Lucah | By: on 15th April 2015 | 8715 Views | No Comments

Ceritanya begini..... sesudah baru tamat mengambil peperiksaan SPM aku pun mulalah carik kerja kat kilang. Dapatlah aku kerja sebagai operator. Kena pulak aku dtempatkan kat Assembly, pergh... ramai awek.... Masa tu rapatlah ngan sorang awek nama Zarina. Hari hari la aku dok melakukan pengusyaran.. Cute giler cakap lu hehe... kulit putih, body pun...

[Read More]

Aku Wanita Pencen

Cat: Cerita Lucah | By: on 16th April 2015 | 10454 Views | No Comments

Aku dan Salleh selalu melakukan perbuatan terkutuk itu tidak kira masa dan tempat. Asalkan tiada orang dan selamat, pasti kami melakukannya. Salleh bagaikan seorang pelanggan setiaku. Malah bagi ku, dialah perwira ku. Tubuh ku di jamah penuh nafsu dan menjadi tempat takungan air maninya. Selalu aku pulang ke rumah dengan lubang dubur atau...

[Read More]

cerita lucah adik angkatku

Cat: Cerita Lucah | By: on 10th April 2015 | 8903 Views | No Comments

Ini adalah cerita bagaimana bermulanya kehidupan aku sebagai seorang lelaki yang hobinya melakukan hubungan seks. Pada masa itu, aku mempunyai seorang adik angkat yang bernama Abby (masih kekal sampai sekarang). Personaliti dia yang sosial membuatkan dia menjadi sasaran yang sempurna untuk menjadi teman tidur aku di Sarawak. Muka dia ni biasa...

[Read More]