Search results for "isteriku kena main bayar hutang"


Cerita Lucah Seks Bebas Dengan Izan

Cat: Cerita Lucah | By: on 2nd April 2020 | 57382 Views | No Comments

Nama panggilan ku Wan dan kisah ini terjadi pada tahun 1995. Waktu itu aku baru saja 17 tahun dan sedang tunggu keputusan SPM. Jadi aku pun bekerja sebagai kerani disebuah syarikat swasta dekat dengan Jalan Pekeliling, KL. Oleh kerana merasakan yang aku ni dah dewasa, aku pun berpindah dari rumah ibubapa dan menyewa bilik bujang. Walhal rumah...

[Read More]

Gila Batang

Cat: Gallery Bogel, Gambar Bogel, Melayu Bogel | By: on 23rd August 2017 | 10190 Views | No Comments

Malay Bogel,Gambar Bogel,Cerita Lucah - Gila Batang - Wanita Cari Batang,Foto Amput awek Indonesia Young,Amoi Gosok Pantak KT WhatsApp,Cibai Sedap,Awek18sx,Sayangku Bogel,Sedapnya Burit,Makcik Telanjang Ini adalah kali pertama aku menceritakan pengalaman sex aku di web ini. Aku ni bukannya pandai sangat nak cerita, tapi aku buat sekadar yang...

[Read More]

Video Lucah Sex Dengan Bini Kawan

Cat: Video Lucah | By: on 14th October 2021 | 1666 Views | No Comments

Video Lucah Sex Dengan Bini Kawan – burit jiran,bidak melayu main sex botot,awek gersang,bontot besar,xvideo jiran kena liwat,janda bogel,Janda nelayu rakam main porn,jilatpantat jubur ibuku,kisah lucah budak sekolah dgn indon,kisah lucah Melayu liza,koleksi seks kakak ipar 2020,lubang burit bini luas,main janda,xxx isteri layan blue,Makcik...

[Read More]

Cerita Lucah Akibat Naik Pangkat

Cat: Cerita Lucah | By: on 28th May 2020 | 12557 Views | No Comments

Aku telah dinaikkan pangkat dalam bulan Oktober tahun lepas. Dan aku sepatutnya layak mendapat seorang secretary. Tapi sebab aku pun jarang ada ofis jadi majikan aku suruh guna orang dalam dulu lah buat sementara. Maka aku pun terus mencadangkan seorang makcik ni jadi secretary aku. Makcik ni sebenarnya dah lama aku peratikan. Body dia ni memang...

[Read More]

Bayar Hutang

Cat: Cerita Lucah | By: on 5th January 2020 | 46046 Views | No Comments

Setelah beres semua kerja di salah sebuah lading di Utara Johor, aku dan Raj pulang semula ke ibu pejabat. "Nanti kalau ada chance boleh tak cipap Ros terima kehadiran batang saya?" Raj bersuara semasa kereta yang dipandunya memasuki highway Tangkak ke K.L. "Ah Raj ni tak ada cerita lain ke asyik batang dan cipap saja. Tak kan tak puas, lima malam...

[Read More]

Anak Mami

Cat: Cerita Lucah | By: on 29th December 2019 | 16474 Views | No Comments

Aku memang selalu dah 'make love' ..... ngan bohsia aku tak main la... biasanya ngan awek orang, bini orang and ada gak ngan mak janda....tapi kali ni nak share satu cite ni... best tak best belakang kira la... berlaku pada new year baru ni.. bulan pose tu bib.....Aku kenal awek ni dah setahun lebih... since 1997 lagi.. ada gak aku keluar ngan...

[Read More]

Video Lucah Selingkuh Dengan Bini Kawan

Cat: Video Lucah | By: on 27th June 2021 | 2099 Views | No Comments

Video Lucah Selingkuh Dengan Istri Kawan - gambar lucah tgh main bertiga, sex melayu bogel naked, novel seks janda vs duda, era fasira telanjag memek, Cerita sex gairah bu rt, Gambar amoi sex, gambar budak melancap, ganbar bogel tudung biru, cerita berahi sedaran ngentot memek sempit ibu yang gersang, gambar puki wanita tua, Cerita lucah meliwat...

[Read More]

Main Dengan Singh

Cat: Cerita Lucah | By: on 27th June 2020 | 11090 Views | No Comments

Ini adalah kisah benar aku dengan Ranjit Singh yang aku kenal dalam internet. Okay, biar aku ceritakan sedikit tentang diri aku dulu. Aku dah berumur 33 tahun, dah kahwin dengan 2 orang anak, yang sulung berumur 6 tahun dan yang kedua berumur 3 tahun. Suamiku dah berumur 45 tahun. Aku dengan suamiku ni adalah Pensyarah kat salah sebuah IPT Awam.So...

[Read More]

Cikgu Manis

Cat: Cerita Lucah | By: on 24th April 2020 | 11503 Views | No Comments

Cikgu ManisSebagai permulaan babak pertama ini elok juga kalau kita berkenalan sedikit sebanyak dengan watak utama (akulah tu). Aku seorang lelaki tulen, penuh kelembutan, agak kacak (bukan aku cakap tapi makwe-makwe aku yang cakap), tinggi, ahli sukan dan orang penting di organisasi tempat aku bertugas. Tidak lupa nak beritahu dah kahwin, anak...

[Read More]

Gambar Bogel Awek Dah Gersang Sangat Sampai Main Pantat

Cat: Gambar Bogel | By: on 23rd September 2021 | 5911 Views | No Comments

Gambar Bogel Awek Dah Gersang Sangat Sampai Main Pantat - Gambar Bogel Awek Dah Gersang Sangat Sampai Main Pantat gambar awek kena pancut air mani, awek hisap pelir, foto gadis madura telanjang, gambar awek hisap batang sampai pancut air mani, gambar awek kolej tayang puki dan tetek, awek tayang susu, foto cipap awek telanjang, bogel tunjuk bulu...

[Read More]

Ah Long

Cat: Cerita Lucah | By: on 17th January 2020 | 17710 Views | No Comments

Sudah pukul 7.00 petang. Linda bergegas meninggalkan pejabat untuk pulang ke rumah. Dia tak mahu sampai di rumah selepas maghrib. Pantas dia menuruni anak tangga dan menuju ke keretanya yang diparkir di bahagian basement. Kunci suis diputar dan kereta mengaum kuat. Gear ditolak ke nombor satu dan kereta mula bergerak. Linda memberi tumpuan...

[Read More]

Pak salim

Cat: Cerita Lucah | By: on 21st February 2020 | 17366 Views | No Comments

Malu, sungguh malu. Ibu menangis tersedu-sedu bila mendengar peneranganku. Aku juga menangis mengenang nasib diriku. Aku terasa sungguh hina diriku ini. Ayah tempat kami menumpang kasih telah menodaiku, anaknya sendiri. Kejamnya ayah kerana sanggup menghancurkan masa depan anak perempuannya. Aku pada mulanya ingin merahsiakan perkara ini tapi...

[Read More]